Domov Fotogalerije Koledar Kje smo? Povezave Kontakt Kdo smo? Strokovne vsebine  

AKTUALNO

Več >>>

Koledar tečajev

Letni tečaji

Zimski tečaji

Vremenska napovedKarantania adventure

Karantania adventure je bila ustanovljena leta 2009 na podlagi bogatih izkušenj inštruktorjev s področja preživetja, gorništva, orientacije in bojevanja v gorskem svetu.

Karantania adventure vas poduči in nauči kako preživeti v naravi, kako s čim manj sredstvi (priročnimi, konvencionalnimi) in tovariško pomočjo preživeti ter prebroditi težave s katerimi se soočate v naravi. Vsi tečaji temeljijo na varnosti, profesionalnosti in zabavi. Tečaji se izvajajo na ozemlju republike Slovenije, predvsem na gozdnatih in goratih predelih Slovenije.

V današnjem življenju si težko vzamemo čas za naravo, zato vam želimo nuditi nepozabne izkušnje in tako končno občutite potrebo po spoznanju kaj nam nudi narava in kako z njo ravnati. Inštruktorji so visoko motivirani in profesionalni, s tem pa zagotavljajo popolno posvetitev tako posamezniku kot skupini. Naučijo vas osnovnih ali nadaljevalnih veščin.

home


Ciljna skupina


Ciljna skupina so udeleženci (skupine ali posamezniki), ki so željni odkrivanja samega sebe, notranje motivacije, kreativnosti in iniciativnosti. Želijo novih izkušenj, doživetij in dviga skupinskega duha. Vrednotijo kvalitete kot so odgovornost, vztrajnost, spoštovanje, zaupanje in nenazadnje zmožnost načrtovanja ter organiziranja.
Admin | © 2009 Rožle Bregar - kloc