RED BULL teambuilding

Gorenjska planota Pokljuka… Idilična planina Kranjska dolina…in rahle dežne kaplje na travi, z mokro napovedjo drugega dne. Vse pripravljeno do zadnjega, samo še…glej jih! Polni adrenalina, pričakovanja in coca cole v kozarcih, ko so stopili iz kombija – ekipa Red Bulla! Presekali smo z borovničkami in se takoj lotili dela. Prtljaga v zgornje sobane in takoj v prijetno segreto jedilnico na domače kruhke s česnom in sezamom ter pršutove zvitke. Aklimatizacija je bila opravljena v trenutku in na mizi je sledila domača jota, za posladek pa domač jabolčni zavitek in planinski čaj z limono. Večer je minil v sproščenem vzdušju in tudi spanec nas je obiskal pred polnočjo.

Včerajšnje popoldne z večerom je bil zabaven del team buildinga, danes pa bo še zabavnejše. Zajtrk močan za »vola ubit«, potem pa kar ven, pa tudi če pada dež. Nas ne premaga nihče.  Zadnja dva v skupini sta se takoj javila, da bi poizkusila priročna nosila iz vrvi, podelile so se ostale naloge in delovna vnema se je začela. Na travniku smo spoznali nekaj užitnih rastlin, nato pa se hitro umaknili pod gozdno streho na spoznavanje živalskega sveta in prve pomoči. Izdana so bila navodila in fantje so kot pravi mojstri slekli in pripravili zajca za na ogenj. Nadaljevala se je prva pomoč z improviziranimi nosili in vnema je bila tako huda, da so palice popustile preden bi lahko služile svojemu namenu. Sledilo je kosilo, po kosilu pa smo preizkusili kardio – vaskularni sistem udeležencev. Na vrsti je bila avantura.

Prehod čez 20m globoko sotesko, spust v temačno in 30m globoko sotesko ter izhod po vrvni ograji.

Fantje so opravili z odliko! Skupina je delovala zelo homogeno, tako med seboj, kot v odnosu do šefa. Med seboj so se vzpodbujali, pomagali in vsa zabava je bila v zdravem smislu.

Karantania team